TotAlzir@: Visita al barri de l'Alquerieta i supervisat les obres que s'estan executant

jueves, 19 de noviembre de 2015

Visita al barri de l'Alquerieta i supervisat les obres que s'estan executant

El regidor de Gestió Urbanística i el president de l'Associació de Veïns de l'Alquerieta han supervisat l'estat de les obres que s'estan executant. Dins del pla de dignificació del barri de l'Alquerieta s'estan portant a terme una sèrie d'actuacions, com rebaixos en les voreres dels carrers Trafalgar, General Espartero i Sant Quintí, entre d'altres carrers; així com la consolidació del paviment del carrer Lutxana i la neteja dels solar del barri.

Este matí el regidor de Gestió Urbanística Fernando Pascual, junt amb el nou president de l'Associació de Veïns del barri, Ricardo Cuenca, han supervisat l'estat en que es troben les millores que estan fent-se en la zona.
Per altra banda, ja està tancat el conveni amb la propietària del solar de l'Avinguda Pare Pompili; l'ús d’eixe espai es decidirà entre l'Associació de Veïns, la Comissió de Festes de Sant Francesc i la comissió de la falla d'eixa barriada.

Per últim, cal assenyalar que en breu s'escometran els treballs de millora del parc, ja que una de les reivindicacions veïnals passa per la dignificació d'este espai urbà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.