TotAlzir@: Dia Sense Autos a Alzira, dia de festa amb activitats

miércoles, 25 de noviembre de 2015

Dia Sense Autos a Alzira, dia de festa amb activitats

Diumenge, 29 de novembre, celebrem el Dia Sense Autos a Alzira. Amb l’objectiu de defensar el clima i pressionar els governs que es reuniran entre el 30 de novembre i l’11 de desembre a París perquè arriben definitivament a acords que paren el calfament global, en la línia de les accions semblants que es realitzaran a altres ciutats del món, el 29 de novembre celebrarem a Alzira el Dia Sense Autos.
Acompanyarem este dia de festa amb activitats organitzades pels diferents col·lectius en defensa d’una mobilitat sostenible. La Ribera en Bici organitza un passeig familiar per Alzira, sense presses i amb bon humor, on els menuts també poden participar, amb casc i acompanyats d’algun major, i TeSoRu realitzarà un taller d’iniciació a la reparació de bicis. A més, Alzira acollirà eixe dia, al costat de l’Ajuntament, la II Mostra de Bicis Antigues a càrrec de Vell i Sense Rovell, amb els seus vestits d’època. En acabar el passeig en bici, el grup de consum l’Ullal de la Vila repartirà taronges ecològiques.
Per tot açò, es tancaran alguns carrers de la ciutat entre les 10 i les 14 hores. Des de l’Ajuntament d’Alzira esperem i agraïm la participació dels ciutadans i ciutadanes en esta festa pel medi ambient. Demanem als veïns i veïnes de la ciutat previsió en els seus desplaçaments.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.