TotAlzir@: ELS REGIDORS DE PROMOCIÓ ECONÒMICA D’ALZIRA I DE XÀTIVA INTERCANVIEN EXPERIÈNCIES MUNICIPALS

viernes, 20 de noviembre de 2015

ELS REGIDORS DE PROMOCIÓ ECONÒMICA D’ALZIRA I DE XÀTIVA INTERCANVIEN EXPERIÈNCIES MUNICIPALS

ELS REGIDORS DE PROMOCIÓ ECONÒMICA I OCUPACIÓ D’ALZIRA I DE XÀTIVA MANTENEN UNA REUNIÓ PER INTERCANVIAR EXPERIÈNCIES MUNICIPALS
Els regidors de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament d’Alzira, Ivan Martínez, i de Xàtiva, Miquel Lorente, han mantingut hui una reunió de treball a Alzira, que ha inclòs una visita a les instal·lacions i serveis d’IDEA (Agència per al Desenvolupament Econòmic d’Alzira).
Miquel Lorente, 1r tinent d’alcalde de Xàtiva, s’ha interessat pel funcionament d’IDEA i els seus projectes europeus. Mentre que per la seua part, Ivan Martínez, ha arreplegat propostes que s’estan duent en la capital de la Costera de promoció econòmica del seu important sector comercial i industrial.


L’objectiu d’aquestes trobades municipalistes és poder aportar i ficar en comú noves iniciatives i experiències que s’estan duent en altres comarques i pobles veïns i analitzar la seua aplicació per fomentar el teixit productiu i les xicotetes empreses, que són les que més treball ocupen. Des d’ambdues regidories s’ha manifestat continuar amb aquest calendari de reunions amb altres ciutats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.