TotAlzir@: Alzira licitara les obres de la Diputacio amb un procés obert i participatiu

miércoles, 18 de noviembre de 2015

Alzira licitara les obres de la Diputacio amb un procés obert i participatiu

  • Les obres de la Diputació van a ser licitades amb un procés totalment obert i participatiu

La Junta de Govern de l'Ajuntament d'Alzira va aprovar ahir els dos últims projectes inclosos en el Pla d'Inversions Financerament Sostenibles 2015 de la Diputació Provincial de València. En total es contractaran 21 obres i 4 subministrament.


Des de l'àrea de Gestió Urbanística s´aposta per la transparència com un dels objectius principals de l'equip de govern municipal; mostra d'això és que totes les obres aprovades per al nostre municipi poden vore´s en la pàgina web de l'Ajuntament, amb la finalitat que siga un procés totalment obert i participatiu. Qualsevol empresa que vullga optar a l´adjudicació d'estes obres pot optar a elles.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, ha assenyalat que «D'esta manera es vol dotar les licitacions de les obres amb el procés més plural i transparent que mai haja existit al nostre consistori».

D´ara en avant també s'obrirà a tota la ciutadania el procés d´enquestes per tal de conéixer l'opinió dels alzirenys i alzirenyes; d'esta forma obres importants per al desenvolupament del nostre municipi estaran supeditades a la voluntat ciutadana.


L'Ajuntament d'Alzira està ja fent els passos necessaris a fi de ser una institució oberta, participativa i que tinga en compte la paraula de les veïnes i dels veïns de la ciutat.   

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.