TotAlzir@: Sueca repoblarà l'assut amb vegetació de ribera

lunes, 23 de noviembre de 2015

Sueca repoblarà l'assut amb vegetació de ribera

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Medi Ambient, ha començat durant estes darreres setmanes a actuar en la zona de l’assut de Sueca. Després de detectar que en este espai natural hi havia nombrosos arbres en males condicions, sobretot xops, ha procedit ara a substituir els exemplars danyats.

Així, la primera actuació va consistir en l’eliminació dels arbres que es trobaven en pitjor estat. A partir d’ara, segons informa la regidoria de Medi Ambient, es procedirà a replantar la zona amb arbres sans de vegetació de ribera.
L’Ajuntament de Sueca també pretén implicar la ciutadania en esta actuació. És per això que té la intenció d’impulsar una ‘plantada popular’ que es duria a terme a les darreries del proper mes de gener. Esta iniciativa també podria fer-se extensible a un altre patrimoni natural de gran vàlua que té el poble de Sueca, la Muntanyeta dels Sants.

La regidora de Medi Ambient, Isabel Jiménez, ha explicat que “es tracta de repoblar l'assut amb espècies que conformen la vegetació clímax, la idònia, l'autòctona de la zona, és a dir espècies de bosc de ribera” i ha continuat “per a la regidoria de Medi Ambient és molt important la implicació i la participació de la població escolar en totes estes iniciatives;  farem per implicar a tots els escolars, per això als que no tinguen possibilitat de participar directament en la plantada popular se'ls entregarà una xicoteta planta perquè puguen plantar-la a les seues llars, tot per fomentar l'estima del nostre entorn a través de l'educació mediambiental”. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.