TotAlzir@: LA II MARATÓ DE DONACIÓ DE SANG EN LA CIUTAT D’ALZIRA TANCA AMB ÈXIT DE ASSISTÈNCIA I DONACIONS

martes, 24 de noviembre de 2015

LA II MARATÓ DE DONACIÓ DE SANG EN LA CIUTAT D’ALZIRA TANCA AMB ÈXIT DE ASSISTÈNCIA I DONACIONS

El passat dissabte, 21 de novembre, es va celebrar la II Marató de Donació de Sang en la ciutat d’Alzira, organitzat pel Círculo La Gallera Joven i el Círculo Alzireño, juntament amb el Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana i la col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira, l’Hospital Universitari de la Ribera i la Universitat Catòlica de València.
Adrián Sarria, membre del Círculo La Gallera Joven i organitzador de la II Marató, ens comunica la informació que s’ha fet pública hui mateix, respecte a l’èxit de participació, ja que durant la jornada del dissabte es varen enregistrar 177 donacions, de les quals 35 eren nous donants. Cal destacar que es presentaren 206 persones amb voluntat de fer la seua aportació, però alguns es quedaren fora per no reunir tots els requisits necessaris.

Segons Sarria, “Hem d’estar contents perquè, encara que no hem arribar a les 200 donacions, hem superat el record de l’any passat. I el més important, és que amb totes eixes donacions es poden salvar 531 vides. Continuarem treballant per tal que cada any es puga celebrar la Marató, i així augmentar la quantitat de donacions”.
Des de l’organització volen donar les gràcies a les persones, que volgueren estar eixe dia presents i a tots el artistes que participaren en l’espectacle i activitats infantils, que es va realitzar en la Plaça Major, i a les entitats que col·laboraren de forma altruista, com foren Positivitat, Lacua i Bariduwoop.
I recorden que... “Ser donant, no passa de moda”.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.