TotAlzir@: Carcaixent m’agrada organitza la visita guiada a la Pobla Llarga

viernes, 20 de noviembre de 2015

Carcaixent m’agrada organitza la visita guiada a la Pobla Llarga

VISITA GUIADA A LA POBLA LLARGA: CONÉIXER EL VEÏNAT
Carcaixent M’agrada organitza una visita a la Pobla Llarga, guiada per Ferran Pastor i Norbert Ferrer.
L’associació cultural Carcaixent M’agrada ha preparat una nova activitat per al proper diumenge 22 de novembre. Fidels a la filosofia de que el que no es coneix no es pot estimar, ens proposem descobrir els secrets d’un dels pobles que tenim més a prop de Carcaixent, la Pobla Llarga.
Són moltes les vinculacions històriques i també personals que uneixen Carcaixent i la Pobla Llarga, així que conèixer el poble veí ens servirà per a conèixer-nos millor a nosaltres mateixos.

La visita estarà guiada per Ferran Pastor i Norbert Blasco, dues persones coneixedores del patrimoni històric i artístic poblatà. De la seua mà visitarem la col·lecció museogràfica municipal i recorrerem els carrers parant especial atenció als principals edificis i espais del poble, que han marcat la seua història des de la seua fundació al segle xiv.

L’activitat està oberta a qualsevol persona. Si esteu interessats en vindre, haureu d’acudir a les 10.00 al pàrquing de RENFE de Carcaixent, on ens repartirem en cotxes particulars per anar fins a la Pobla Llarga. L’hora aproximada d’acabament seran les 13.30.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.