TotAlzir@: S'han entregat les primeres targetes socials per utilitzar gratuïtament el transport urbà a Alzira

viernes, 27 de noviembre de 2015

S'han entregat les primeres targetes socials per utilitzar gratuïtament el transport urbà a Alzira

Quatre dies després de començar a recollir les sol·licituds per a poder obtindre la Targeta Social hui s'han entregat les primeres en el departament de Serveis Públics de l'Ajuntament.
Les primeres veïnes les han rebudes de mans de l'alcalde, Diego Gómez, i del regidor de Serveis Públics, Fernando Pascual. Estos títols acreditatius atorgats als primers ciutadans a demanar- los els permet, des de hui, utilitzar el transport públic de manera totalment gratuïta

Qui pot sol·licitar-la?

El regidor responsable de l'àrea, Fernando Pascual, recorda que poden ser perceptors de la Targeta Social tots els alzirenys i alzirenyes que no reben a l'any més de 9.080,40 euros.

Recordem que cal omplir un formulari que es pot descarregar des de la web de l'Ajuntament, alzira.es, o bé retirant-lo en Serveis Socials del CPC en l'Alquerieta, plaça de Germanies, o en el Xalet de Fava; també en les llars de jubilats, així com en diverses associacions de veïns i veïnes de la ciutat. Una vegada emplenat el formulari s’ha de registrar en l'oficina del PROP, per a posteriorment retirar la Targeta en la tercera planta de l'Ajuntament, una vegada haja sigut avisada la persona sol·licitant. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.