TotAlzir@: S'han presentat 205 ofertes per a executar les obres de Diputació de Valencia

sábado, 28 de noviembre de 2015

S'han presentat 205 ofertes per a executar les obres de Diputació de Valencia


  • s'han recollit 205 ofertes per a efectuar 25 contractacions per un valor d'1.500.000 d'euros.
  •  Esta aportació de la Diputació permetrà finalitzar, entre d'altres, la restauració de l'edifici de la Parrilla; adequar el parc de Pere Crespí; millorar l'accés a la Casona de la Murta; rehabilitar el magatzem de Cucó i el Palau de Casassús; rehabilitar l'enllumenat del passeig fluvial i del Pavelló Pérez Puig; adaptar les voreres dels carrers Albuixarres, Nord, Josep Maria Llopico i Felip II; el tancament del parc de l'Alquenència; o condicionar l'acústica de les aules de la Casa de la Cultura per a ús de la Societat Musical.

S'han presentat 205 ofertes per a executar les obres de Diputació per valor d'1,5 milions d'euros.
L'equip de govern d'Alzira és garant de transparència; prova d'això ha sigut la possibilitat oferida a les empreses constructores per a presentar les seues ofertes per a optar a la licitació de les obres a realitzar, en la nostra ciutat, fruit de la subvenció atorgada per la Diputació de València.


Finalment s'han recollit 205 ofertes per a efectua
r 25 contractacions per un valor d'1.500.000 d'euros. Esta aportació de la Diputació permetrà finalitzar, entre d'altres, la restauració de l'edifici de la Parrilla; adequar el parc de Pere Crespí; millorar l'accés a la Casona de la Murta; rehabilitar el magatzem de Cucó i el Palau de Casassús; rehabilitar l'enllumenat del passeig fluvial i del Pavelló Pérez Puig; adaptar les voreres dels carrers Albuixarres, Nord, Josep Maria Llopico i Felip II; el tancament del parc de l'Alquenència; o condicionar l'acústica de les aules de la Casa de la Cultura per a ús de la Societat Musical.
Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, ha declarat que este nou govern té una altra manera de fer les coses, de gestionar, «Anem més allà del que obliga la llei, cosa que ens ha permés donar la màxima divulgació a les obres previstes a Alzira amb el pressupost atorgat per la Diputació».
Segons el regidor, esta manera de procedir ha possibilitat que totes les empreses de construcció hagen tingut els mateixos drets i les mateixes oportunitats, «Fet que ens convertix en un ajuntament totalment plural i obert a tots».
Les obres estan pràcticament ja adjudicades en la seua totalitat, algunes obres menors ja han començat, i altres de major envergadura començaran en les pròximes setmanes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.