TotAlzir@: BLACK FRIDAY EN ALZIRA, EN MES DE 80 COMERÇOS

miércoles, 25 de noviembre de 2015

BLACK FRIDAY EN ALZIRA, EN MES DE 80 COMERÇOS

Més de 80 comerços d’Alzira celebren el primer Black Friday, el dia dels descomptes per excel·lència
Des de la Regidoria de Comerç juntament amb l'Associació Empresarial d'Alzira es posa en marxa una nova iniciativa per a fomentar el comerç local. Esta vegada se celebra el Black Friday. Un esdeveniment importat dels Estats Units, considerat com la gran festa de les rebaixes que es fa l'últim divendres del mes de novembre, i en l’actual 2015 se celebra a Alzira el quart divendres, 27 de novembre.

Esta és la primera edició en la nostra localitat d'esta famosa campanya, la qual se celebra durant els últims tres anys a Espanya, amb molt bons resultats, que s'esperen aconseguir enguany en la nostra ciutat.
El Black Friday dóna la oportunitat d'avançar-se a les compres de Nadal, amb els més de 80 establiments, de tots els tamanys i sectors d’Alzira, que realitzen descomptes agressius en les seues botigues durant tota la jornada del 27 de novembre en la gran festa del comerç. El divendres, alguns dels  comerços  no tancaran al migdia i altres prorrogaran la campanya del Black Friday fins al dissabte,  però este dia l'horari serà l'habitual.
Isabel Aguilar, regidora de Comerç, es ratifica en les seues paraules de continuar treballant des de la seua Regidoria per a donar impuls econòmic al comerç local, al comerç de proximitat, i donar més oportunitats a tots aquells que treballen intensament per a mantindre els seus negocis. “Ja són diverses les actuacions comercials que s’han posat en marxa en el temps que estem al front d’esta Regidoria, i continuarem marcant-nos objectius que ajuden a impulsar la nostra ciutat i el seu comerç”.
Des de la Regidoria de Comerç i l´Associació Empresarial d´Alzira, vos conviden a participar en este esdeveniment ple de bons preus i descomptes sorprenents.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.