TotAlzir@: Mireia Mollà, diputada de Compromís a les Corts Valencianes, va visitar Alzira i Benifaió

viernes, 16 de mayo de 2014

Mireia Mollà, diputada de Compromís a les Corts Valencianes, va visitar Alzira i Benifaió

El passat 14 de maig, Mireia Mollà va estar, en primer lloc a Alzira on va mantindre una reunió amb membres de les Plataformes comarcals per la Defensa de la Sanitat Pública i de la llei de la dependència.

Entre altres coses parlaren de l’aposta ferma perquè l’Hospital de La Ribera torne a ser de gestió pública, sobre la adquisició de les accions de Ribera Salut pel grup inversor americà Centene i la preocupació sobre les possibles repercussions negatives en el funcionament de la gestió del departament on la finalitat per traure beneficis puga  afectar encara més a la qualitat del servei.


En quant a la dependència es tracta del copagament de serveis i en despeses de farmàcia,  la situació dels tallers ocupacionals abocats a haver de demanar préstecs per a suplir els impagaments  de Conselleria  i la situació general  d'indefensió en que es trobaven els afectats i les seus famílies per  culpa de la falta de voluntat del Consell en el compliment  de la llei de la dependència.

També, el col·lectiu d’Alzira li va informar les obres inacabades del pla Confiança i de dos qüestions relacionades amb l’educació. Per un costat, el trasllat de l’Escola d’Adults d’Alzira i per altre, la última modificació del Pla Parcial de Millora de Tulell pel qual se li lleven metres quadrats al futur Auditori per a destinar-la a us escolar a pesar que ja hi ha una reserva de sol amb esta finalitat.
 
A continuació, es va traslladar a Benifaió on es va celebrar un acte públic amb la presència de la mateixa Mireia Mollà, Maria Josep Ortega i Albert Furió.

I els actes públics electorals de Compromís a la Ribera Alta continuen  a Alginet, on tindrà lloc un sopar a la llar del jubilat i al que assistirà el candidat al Parlament Europeu Jordi Sebastià. Divendres dia 16 es celebrarà acte a la Casa de la Cultura de La Pobla Llarga a partir de les 20:30 h. I dissabte, dia 17, hi haurà acte pel matí, a les 12 h,  a la Casa de la Música d’Alcàntera del Xúquer amb la presència del diputat Fran Ferri  i a les 13 hores dinar amb Joan Baldoví, diputat al Congrés dels Diputats, a Castelló de la Ribera.


Compromís Ribera Alta




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.