TotAlzir@: Carolina Sotos, Aroa Rosell y Carlos González representans de la falla Plaça Malva de Alzira

lunes, 12 de mayo de 2014

Carolina Sotos, Aroa Rosell y Carlos González representans de la falla Plaça Malva de Alzira

Després de finalitzat el termini el passat 1 de maig per a la presentació de candidates a fallera major de la nostra comissió, amb una única candidata, va ser elegida per representar a tota la Malva per a l’exercici faller 2014-15 la senyoreta Carolina Sotos Quice.
Carolina ja va ser fallera major infantil els anys 97 i 99. Ara, afronta esta nova etapa amb molta il·lusió, ja que després de la seua greu malaltia i ja totalment recuperada han reviscolat en ella totes les ganes i inquietuds de ser fallera major.

Per altra banda, Carlos González Martínez assumirà la presidència de la Malva després que l’any passat i davant de l’absència d’un president una junta gestora haguera de dur endavant al nostre col·lectiu.
Carlos, faller de mots anys dins de la falla, ha ocupat diversos càrrec d’importància i ara enceta una nova era en la que té previst fer entrar dins de la junta directiva a gent més jove per tal de renovar esforços, il·lusions i ganes de fer festa en la nostra falla.
Així mateix, Aroa Rosell García representarà a tota la comissió infantil en este nou exercici faller. Aroa és una xiqueta molt vinculada a la Malva i està molt il·lusionada en afrontar esta nova vivència.
Falla Plaça Malva

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.