TotAlzir@: Compromís defensarà els interessos valencians a Brussel•les amb la coalició Primavera Europea

martes, 6 de mayo de 2014

Compromís defensarà els interessos valencians a Brussel•les amb la coalició Primavera Europea

Jordi Sebastià, candidat de la coalició Compromís: Primavera Europea, ha estat aquest matí a La Ribera Alta, concretament a Alzira, per a presentar la cooperativa política que pretén tornar l’Europa que ens han furtat - l’Europa que estan utilitzant contra les persones- per a les persones.
Sebastià ha presentat qui forma part de Primavera Europea, que encapçala Compromís. Estan Equo, la Chunta Aragonesista, Democracia Participativa – que vé del moviment del 15-M- i Por un Mundo más justo, i altres organitzacions. També hi ha d’altres que donen suport.  Ha manifestat al respecte de la candidatura que la gent està molt il·lusionada per treballar a una Europa en la que creiem però que l’actual direcció està portant-la per un camí que no treballa per les persones sino per a altres poders.

Una de les qüestions més importants per a Compromís serà fer present el País Valencià a Europa. En aquest sentit hi ha dos temes que afecten directament als valencians i als riberencs en particular. El riu Xúquer i el Corredor Mediterrani.
Respecte al Xúquer i el Pla de Conca que s’ha aprovat recentment, ha dit que el País Valencià i l’Estat Espanyol incompleixen les directives europees sobre l’aigua. Encara que aquestes directives són millorables, fer que es complisquen ja seria un primer pas i seria molt beneficiós per a la sostenibilitat del Xúquer. Respecte al corredor mediterrani, Sebastià ha manifestat que Compromís lluitarà per aconseguir que es faça realitat apel·lant a la prioritat que en el seu moment va declarar la Unió Europea i Aznar en el seu moment va vetar.
La roda de premsa ha estat presentada per la regidora de Compromís per Alzira Adelaida Pau i també ha participat Albert Furió, natural de La Ribera i que forma part de la candidatura. Furió ha destacat que Compromís vol anar a les institucions europees per a treballar, no al “retiro dorado” que fan altres grups polítics, que envien persones al final de la seua vida política a jubilar-se en compte de treballar. També ha recordat que els riberencs han de ser conscients que el candidat del PP, Arias Cañete, és qui, com a Ministre, ens ha deixat sense aigua a La Ribera a la negociació del Pla de Conca del Xúquer.  
Per últim, han indicat que l’acte de campanya electoral a La Ribera Alta tindrà lloc a la Casa de la Cultura d’Alzira el proper dilluns 12 de maig, a partir de les 20 hores i amb la presència del candidat Jordi Sebastià.


Compromís Ribera Alta

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.