TotAlzir@: Esquerra Republicana portarà la defensa del riu Xúquer al Parlament Europeu

miércoles, 21 de mayo de 2014

Esquerra Republicana portarà la defensa del riu Xúquer al Parlament Europeu

La candidata d’Esquerra Republicana del País Valencià a les Eleccions europees, Elo Chamarro, I el regidor a Alzira, Josep Carreres han anunciat avui, a la Mancomunitat de la Ribera Alta, que Esquerra Republicana portarà la defensa del riu Xúquer al Parlament Europeu, vehiculant les propostes de Xúquer Viu.

Chamarro ha explicat que “durant aquesta campanya hem mantingut una trobada amb representants de Xúquer Viu per tal de portar les seues reivindicacions al Parlament Europeu, una tasca que continuarem durant tota la legislatura per treballar conjuntament iniciatives parlamentàries. És clau que, les forces polítiques valencianes amb representació a Europa, fem pinya en la defensa del Xúquer després de l’aprovació del Pla de Conca que perpetua l’espoli que pateix el riu i incompleix la Directiva Marc de l'Aigua.  A més, durant la propera legislatura, es produirà la revisió d'aquesta directiva marc i cal que els valencians tinguem veu pròpia per incidir en el nou text".
A més de la defensa del Xúquer a Europa, Chamarro ha defensat “la importància de treballar per projectes clau per al País Valencià com el Corredor Mediterrani de passatgers i mercaderies o la defensa dels interessos dels llauradors valencians que, de nou, han quedat perjudicats per la nova PAC negociada pel Govern Espanyol. Chamarro ha fet una crida “a fer costat a Esquerra Republicana-l’Esquerra pel dret a decidir per començar un nou país, ara des d'Europa, al servei dels valencians i les valencianes”

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.