TotAlzir@: Un Déu Salvatge, obra internacional en Alzira.

sábado, 25 de enero de 2014

Un Déu Salvatge, obra internacional en Alzira.

Un Déu Salvatge es la obra teatral que els alzirenys van poder disfrutar el divendres a la vesprada en el Gran Teatre de la Capital de la Ribera Alta. 

Els conegut actor de la popular  "L'Alqueria Blanca" Lopez Campos (Pep Ricart), Julia (Empar Canet), Narcís (Jaime Linares) y Pilar Almeria dirigits per Carles Sanjaime, que formen part de la Companyia Teatre Micalet actuaren durant 90 minuts captant la atenció del espectaors en tot moment.
Esta Versió, escrita i interpretada en valencià, de la famosa obra de Yasmina Resa duta a la gran pantalla el 2011 per Roman Polanski va ser molt aplaudida pels amants de la cultura que quasi omplien el pati de butaques del Coliseu alzireny. 

Argument de l'obra:
La història és la de dos matrimonis, que es reuneixen en un clima civilitzat per a parlar de la baralla que han tingut els seus fills a l'escola. Les bones maneres aniran a poc a poc provocant una discussió per la diferència d'opinions que posa en dubte la correcció política en la qual moltes vegades es veu atrapada la societat contemporània.





1 comentario:

  1. Muy buena interpretación de los conocidos actores valencianos.
    Creo que los horarios tendría que revisarse por parte de los organizadores.
    Las personas que trabamos en horarios de turnos rotativos no podemos asistir.

    ResponderEliminar

Gracias por tu comentario.