TotAlzir@: La Societat Musical d’Alzira ha programat els Concerts Santa Cecìlia

jueves, 14 de noviembre de 2013

La Societat Musical d’Alzira ha programat els Concerts Santa Cecìlia

Com es tradicional amb motiu de la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics, la Societat Musical d’Alzira ha programat una sèrie d’actes que es desenvoluparan durant el mes de novembre, dels que destaquem els següetns concerts que tindran lloc al Gran Teatre d’Alzira

Dissabte 16 de Novembre, a les 19:00 h. Concert de la Banda Jove “Societat Musical d’Alzira”. Director:  David González Sanjuán.

Diumenge 17 de Novembre, a les 19:00 h. Concert de “RUMBAU” Grup de Metalls, director: Bernat Ríos Furió i de l’ Orquestra “Societat Musical d’Alzira”, director: Àngel Crespo Garcia.


Dissabte 23 de Novembre, a les 19:00h. Concert de la Banda Simfònica “Societat Musical d’Alzira”, director: Àngel Crespo Garcia.
Com en anys anteriors en aquest concert la Societat Musical d’Alzira homenatjarà a Edicions Bromera com a “Personatge Alzireny Santa Cecília 2013” i a Juanjo Revueltas Colomer, com a “Compossitor Santa Cecília 2013”.

Per a commemorar la Festivitat de Santa Cecília,  la Societat Musical d’Alzira ha organitzat per al divendres 22 de Novembre un Recital de Percussió, a les 20:00 h. als local d’assajos de la mateixa societat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.