TotAlzir@: CCOO demanem responsabilitats polítiques i exigim actuacions per a controlar la gestió privada de l’Hospital de La Ribera

martes, 2 de agosto de 2016

CCOO demanem responsabilitats polítiques i exigim actuacions per a controlar la gestió privada de l’Hospital de La Ribera

  • Ribera Salud es gasta els diners fent-se propaganda i autobombo.
  • Panel informatiu que ha canviat l’hopital de la ribera per a fer-se propaganda

·         Mentre retallen en Personal: Pediatres, Metges de Família, Infermeria, Aux... i tanquen centres de salut per les vesprades.
·         Mentre el Consultori del Racó continua tancat per problemes "tècnics.
·         Mentre no substitueixen al personal sanitari les baixes laborals, permisos i llicencies...

·         Mentre falta un control i seguiment de la qualitat assistencial que reben els ciutadans i ciutadanes en l’Hospital de La Ribera.
·         Mentre que tots els efectes perversos que té la Privatització de la Sanitat Pública, són neutralitzats pels esforços que fan cada dia els treballadors i treballadores sanitaris.

Ribera Salud es gasta els diners fent-se propaganda i autobombo.
On estan els responsables sanitaris polítics?
Qui té que vigilar que l’assistència sanitària en La Ribera és igual a la resta dels Departaments Sanitaris no privatitzats?
Des de CCOO de La Ribera demanem públicament responsabilitats polítiques als nostres governants i exigim actuacions immediates per a controlar la gestió privada de l’Hospital de La Ribera, per garantir una Sanitat Pública, Idèntica i de Qualitat per a tots els Valencians i Valencianes.

Àngels López García-Antón
Delegada de Sanitat de CCOO

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.