TotAlzir@: L'Ajuntament d'Alzira realitza obres de millora en el col•legi García Lorca i l'escoleta Llepolies

miércoles, 31 de agosto de 2016

L'Ajuntament d'Alzira realitza obres de millora en el col•legi García Lorca i l'escoleta Llepolies


L'Ajuntament d'Alzira ha realitzat este estiu millores en el col•legi públic Federico García Lorca i en l'escoleta municipal infantil Llepolies.
Els canvis han consistit en reparar les goteres de l'aula d'informàtica del García Lorca. D'esta manera en este nou curs l’alumnat podrà fer ús de l’aula que al llarg del passat curs lectiu va haver de ser tancada davant les múltiples goteres que feien impossible la seua utilització. L'adequació del sostre, així com les noves canalitzacions han posat punt i final al problema existent fins ara.
Pel que respecta a l'escoleta Llepolies s'ha procedit a la instal•lació de tarima en les quatre aules, la qual cosa ha millorat l'estat de les mateixes fent-les més acollidores per als menuts i menudes.
Els regidors de Gestió Urbanística i Educació i Infància, Fernando Pascual i Pepe Grau, respectivament han realitzat una visita als dos centres educatius per a comprovar el resultat final després de la realització de les millores.

Pascual ha declarat que "l'Ajuntament realitza un esforç important per tal de condicionar i millorar les infraestructures educatives de la nostra ciutat". Per la seua banda, Pepe Grau ha manifestat que "conscients de la falta de recursos econòmics dels col•legis s'ha assumit els cost de les millores la qual cosa està permetent el condicionament dels nostres centres docents".
Encara que és ben cert que queden moltes millores a realitzar, els dos regidors coincidixen en assenyalar que "amb l'esforç dels col•legis i l'ajuda de l'Ajuntament es condicionaran, a poc a poc, tots els centres de la nostra ciutat".

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.