TotAlzir@: Programació Setmana de Danses Guadassuar 2016

viernes, 19 de agosto de 2016

Programació Setmana de Danses Guadassuar 2016

Guadassuar, Programació Setmana de Danses 2016
DILLUNS 22 D’AGOST
Comencem les Danses al carrer Sant Roc i Verge del Rosari. En esta primera jornada el Cap de Dansa serà Josep Lluís Palop de León, especialista en danses i proposat per l’Associació “Amics de les Danses”; una associació que treballa, any rere any, en la revitalització, conservació i promoció d’esta festa tradicional.
Els convidats especials a dansar seran les Festeres de l’Assumpció 2016, els Familiars dels Festers de Sant Roc 2016 i de les Festeres de l’Assumpció 2016.
En acabar esta primera nit de les Danses hi haurà discomòbil a la plaça del Ravalet.

DIMARTS 23 D’AGOST
En el segon dia anem a ballar les Danses al carrer Verge del Carme. Una dona serà el Cap de Dansa en esta segon jornada, ella és Sara Esteve Aguado. Com a convidats especials a dansar comptarem amb  les Festeres de l’Assumpció 2016 i Festeres de l’Assumpció 1996. A continuació, actuarà “La Fumiga” a la Plaça del Mercat.




DIMECRES 24 D’AGOST
El dimecres toca ballar les Danses al carrer l’Ermita. En esta jornada serà el Cap de Dansa Vicente Ruiz Soro, també conegut com “El Soro”. Els convidats especials a dansar seran les Festeres de l’Assumpció 2016,  Aguafa, Festers de Sant Roc 1991 i Festeres de l’Assumpció 1991, Club Ciclista Guadassuar, Festers de Sant Vicent i de la Divina Aurora 2017.
A continuació, també al carrer l’Ermita, tindrà lloc l’actuació de “Walectric” i tributs a “Extremo”, “La fuga” i “Marea”.


DIJOUS 25 D’AGOST
A ballar les Danses al carrer Mestre Serrano. En esta nit seran Cap de Dansa les mares dels Festers de Sant Roc 2016. I com a convidats especials a dansar les Festeres de l’Assumpció 2016, Grup de danses “Bolero de Guadassuar”, Falla la Barraca, Festers de Sant Roc 2017 i Festeres de l’Assumpció 2017.
A continuació, actuarà l’Orquestra “PEOPLE” a la plaça Reginaldo Barbera.


DIVENDRES 26 D’AGOST
A ballar les danses al carrer del Crist de la Penya. Amb el Cap de Dansa Hilario Osca Añó, un guadassuarenc molt lligat a la història de les Danses de Guadassuar. Com a convidats especials a dansar les Festeres de l’Assumpció 2016 i Festeres de la Misericordia 2016.
A continuació, Macro discomòbil “Supertruck” a la plaça Reginaldo Barbera.


DISSABTE 27 D’AGOST
Últim dia de les Danses al carrer Major. Arriba el torn del Cap de Dansa escollit per l’Ajuntament. Enguany ens acompanyarà Francesc Colomer Sánchez, secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme. Els convidats especials a dansar seran les Festeres de l’Assumpció 2015, 2016 i 2017. A continuació, discomòbil a l’Espai Sonor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.