TotAlzir@: Sueca arranca les seues Festes Majors amb el programa extraoficial dels festejos

lunes, 29 de agosto de 2016

Sueca arranca les seues Festes Majors amb el programa extraoficial dels festejos


  • La capital riberenca encetá este cap de setmana les seues Festes Majors amb una sèrie d'actes que s'emmarquen en el programa extraoficial dels festejos. La música i l'esport seran els protagonistes de l'inici de la festa. 

Este divendres, 26 d'agost, la Va edició del Concurs de Xarangues Ciutat de Sueca que organitza la xaranga local LO-LO-LÓ! amb la col•laboració de l'Ajuntament de Sueca. Un total de tres xarangues competiren per aconseguir el primer premi del certamen. Enguany participaran la xaranga Los Mataos, de Burriana; Els Tocaets, d'Alfafar i Els burlaos, de València.
A més, també actuaren com a convidats la xaranga La Cafrà NitBand, de la localitat veïna de Fortaleny. 
Els participants van intervenir primer en una “baralla” musical i després,  una peça lliure o un conjunt de peces d'entre 12 i 15 minuts per al concurs.
Els guanyadors es van portar els premis  en metàl•lic: 1000 euros per als guanyadors, 700 euros per als segons finalistes i 400 per als tercers. 


La música continua sonant dissabte i diumenge, 27 i 28 d'agost, amb la primera edició del Sueca Blues Festival, organitzat per la Societat de Blues Ribera Baixa, també amb la col•laboració del consistori. Sueca acomiadarà l'estiu amb una programació exquisida de la mà de grans del món del blues i el Rock and Roll com ara la Vargas Blues Band o Santi Campillo, i altres noms destacats com Lovehunters Blues Band o Buddy Paul Smokin' Blues. 
El festival, que comptà amb moltes activitats, escenaris amb diferents ambients i amb espais  als quals es podrà accedir també de manera gratuïta, va oferir  la possibilitat als assistents de degustar una varietat dels arrossos més típics de la gastronomia valenciana. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.