TotAlzir@: PRÒXIM CAP DE SETMANA FALLER AMB EL NOMENAMENT FALLERES MAJORS D'ALZIRA 2017 LIDIA I VALERIA

miércoles, 31 de agosto de 2016

PRÒXIM CAP DE SETMANA FALLER AMB EL NOMENAMENT FALLERES MAJORS D'ALZIRA 2017 LIDIA I VALERIA



L'activitat frenètica de les falles a l'any en què poden ser declarades Bé Immaterial de la Humanitat per la Unesco no es permet cap pausa, per aquesta raó, a la tornada de vacances, comencen els actes protocol·laris per part de la Junta local Fallera d’Alzira.
Aquest Divendres 2 de Setembre, a les 21:15 hores, al domicili de Lidia Enguix Palomares es reunirà la comitiva formada per membres de l'Excel·lentíssim Ajuntament de la ciutat d’Alzira, de la Junta Local Fallera d’Alzira, amics i familiar per tal de lliurar el nomenament oficial de Lidia com a fallera major de la ciutat d’Alzira 2017.
Tanmateix el dissabte 3 de Setembre, i seguint el mateix procediment, la mateixa comitiva formada per la casa consistorial i junta local es desplaçarà fins al domicili de Valeria Oliver Garcia del Busto per nomenar-la oficialment com Regina de les falles infantils per al 2017.
Els pròxims actes oficial ja seran la proclamació d'ambdues falleres i la seua presentació oficial al poble d’Alzira marcant aquest el punt d’inici de les unes falles que poden estar marcades per la història.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.