TotAlzir@: L’ALCÚDIA CELEBRARÀ LES FESTES PATRONALS DEL 2 AL 8 DE SETEMBRE 2016

lunes, 29 de agosto de 2016

L’ALCÚDIA CELEBRARÀ LES FESTES PATRONALS DEL 2 AL 8 DE SETEMBRE 2016


  • El pregó d’Anna Serrano, un correfocs, la nit de rock i la Ruta de la Tapa donen eixida a una setmana intensa de festes
  • La carrera solidària contra el càncer, la revetla de disfresses, la cavalcada del Pito són alguns dels plats forts de les festes
  • La tradicional “Entrà” de la Mare de Déu de l’Oreto i la traca quilomètrica posaran el punt i final


En pocs dies el poble de l’Alcúdia iniciarà la seua esperada setmana de festes.
Les festes començaran el dia 2 amb el Pregó 2016 a càrrec d’Anna Serrano, amb l’actuació d’Òscar Briz. En acabar el pregó tindrà lloc un correfoc, organitzat per la Colla Dimonis Enroscats; mentrestant, des de les 20:00 h, se celebrarà la Nit de Rock, on actuaran Auxili, Vadebo, Mafalda, Smoking Souls, Funkiwis i el grup local Els Ullals. A més, aquest mateix dia tindrà lloc una nova edició de la Ruta de la Tapa on, fins al 8 de setembre, diversos establiments de restauració del poble oferiran una tapa singular.


El dia 3 de setembre, se celebrarà la Mostra Infantil de Dansa, organitzada pel Grup de dansa l’Alcúdia i que contarà amb la participació de la seua escola a més de la del Trencall de Carlet i de la del grup Marboleny de Les Preses (Girona). Per la vesprada, la solidaritat serà la protagonista en la IV Carrera Solidària contra el Càncer. A partir de la mitjanit, tindrà lloc la Revetlla de Disfresses, un dels esdeveniments més esperats a l’Alcúdia durant tot l’any.

Els més menuts podran gaudir el dia 4 de la divertida i sorollosa Cavalcada del Pito, organitzada per la Falla Tirant lo Blanch i amb la col·laboració de l’Alcúdia Qualitat, que enguany té com a novetat el concurs de carrosses. A la nit, dues opcions per a divertir-se: a la Plaça Tirant lo Blanch la Nit Vintage, la gran nit remember, un homenatge a totes les discos de l’Alcúdia i al carrer Ismael Tomàs, el show del grup Space Elephants.

La segona edició del Junior Chef serà el dia 6. Un concurs de cuina dirigit als xiquets d’entre 10 i 15 anys, organitzat per l’Alcúdia Gastronòmica i presentat pel showman Eugeni Alemany.

L’acte més important de les festes patronals, l’Entrà de la Mare de Déu de l’Oreto, se celebra, com tots els anys, la vesprada del dia 7. Enguany els personatges del Pregoner, el Pelegrí de Montagut i la Maria seran interpretats per José Ramón Boix Serrano, Rafa Martínez Salvador i Ana Boix Hernández. La cercavila estarà acompanyada per agrupacions com Els Negrets, la Carxofa i els Arquets, entre altres grups locals, que amenitzaran l’acte.

El dia 8 a migdia tindrà lloc la tradicional Traca Quilomètrica que acabarà amb una tronadora mascletà. A la nit, es dispararà el Castell de Focs d’Artifici que posarà punt i final a les Festes Patronals 2016.

Activitats d’allò més variades i entretingudes que faran que joves, majors i menuts gaudisquen d’uns dies de festa que no deixaran a ningú indiferent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.