TotAlzir@: L’ajuntament d’Alzira treballa en l’adequació de 16 nous horts comunitaris en la zona de la muntanyeta

lunes, 8 de agosto de 2016

L’ajuntament d’Alzira treballa en l’adequació de 16 nous horts comunitaris en la zona de la muntanyeta


Amb el suport de la Diputació de València, l’ajuntament es troba finalitzant les obres de condicionament dels nous horts comunitaris situats en els terrenys del conegut Hort de Ros, al peu de la muntanyeta de Sant Salvador i a l’entrada del barri de la Graella.
Es tracta de 16 parcel•les amb estructura de reg, aigua, zona de residus i zona de descans, els quals es sortejaran a partir del pròxim mes d’octubre, seguint les bases que es faran públiques el pròxim mes de setembre.
La idea és donar continuïtat al projecte d’explotació dels horts per part de les entitats cíviques, culturals i assistencials de la ciutat i pels ciutadans i ciutadanes a títol particular, que es va començar ja fa uns mesos en els terrenys de l’hort de Redal amb tant d’èxit.

En la visita realitzada per l’alcalde i el regidor d’Agricultura i Medi Ambient a la zona, s’ha destacat el potencial de tota aquesta àrea a la base de la muntanyeta molt a prop de l’àrea d’expansió de la ciutat, i que es pot reactivar a poc a poc, en diferents fases per tal de convertir-la en una zona d’oci i esbarjo per a la nostra ciutadania.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.