TotAlzir@: El dissabte, concert de primavera de la Societat Musical d’Alzira

jueves, 5 de mayo de 2016

El dissabte, concert de primavera de la Societat Musical d’Alzira

  • La Orquestra de la Societat Musical d’Alzira oferirà el seu tradicional concert de primavera el proper dissabte
  • L’acte comptarà amb l’actuació de diversos solistes de l’agrupació
La Orquestra de la Societat Musical d’Alzira, dirigida pel mestre Josep Ribes oferirà el proper dissabte 7 de maig a les 19 hores el seu ja tradicional concert de primavera, al Gran Teatre. L’actuació es dividirà en dues parts en què s’interpretaran obres de Telemann, Vivaldi, Saint- Saëns, Hoffmeister i Massenet. L’entrada al concert será gratuïta fins a completar l’aforament del Gran Teatre.

En la primera part, els assistents podran disfrutar del concert en Re Major per a violí, trompeta i clavecí de G.P. Telemann amb els solistes de la societat musical Pilar Galera, Sergio Romero i David Tobarra; el Concert per a dos violoncels en Sol menor d’Antonio Vivaldi, interpretat per Loreto Rios i Julia Almiñana; i una xicoteta selecció del Carnestoltes dels Animals de Saint-Saëns amb Maria Pons, Marc Colomer i Jose Andrés González com a solistes.

Després de l’intermedi, Vicente Pellicer interpretarà junt a l’orquestra el Concert per a fagot en La menor d’Antonio Vivaldi. Es podrà gaudir, també, de l’intermezzo simf nic de l’Òpera de Thais; la meditació de Thais de J. Massenet. Tancarà el concert Vicent Mañez amb la interpretació del primer moviment del Concert per a viola en Re Major de J. Hoffmeister, acompanyat de l’Orquestra de la Societat Musical d’Alzira. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.