TotAlzir@: L’AJUNTAMENT D’ALZIRA CONTRACTARÀ 15 PERSONES PER A TEMES AGRÍCOLES

martes, 10 de noviembre de 2015

L’AJUNTAMENT D’ALZIRA CONTRACTARÀ 15 PERSONES PER A TEMES AGRÍCOLES

  • L’AJUNTAMENT D’ALZIRA CONTRACTARÀ 15 TREBALLADORES I TREBALLADORS AGRÍCOLES DINS EL PROGRAMA DE MILLORES PER AL DESENVOLUPAMENT RURAL
L’Ajuntament d'Alzira, a través d’IDEA i la regidoria d’Agricultura i Medi Ambient, inicia la segona fase del programa d’ocupació INEM AGRÍCOLA dins del marc dels Convenis de Col·laboració del Servei Públic d’ Ocupació Estatal (SEPE) amb les corporacions locals, per a pal·liar la desocupació agrícola eventual, amb la finalitat de garantir als treballadors un complement de renda a través de Plans Especials d’Ocupació en Zones Rurals Deprimides.
  
La condició en aquest programa és que els desocupats han de pertànyer al Règim Agrari de la Seguretat Social. En la fase II de l’exercici 2015, es contractarà 15 treballadors agrícoles (13 peons i 2 capatassos) els quals durant un mes, 14 de desembre fins el 13 de gener, realitzaran tasques com la neteja de llits, l’eliminació d'abocadors incontrolats, la neteja de solars municipals, l’adequació de camins, la prevenció d'incendis, o la millora d'espais de valor en el terme municipal d'Alzira. Aquesta segona fase serà subvencionada amb 18.568 € pel Servei Públic d’ Ocupació Estatal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.