TotAlzir@: El cicle Conferències dels Ciutat d'Alzira tanca parlant de novel·la i del valencià

jueves, 12 de noviembre de 2015

El cicle Conferències dels Ciutat d'Alzira tanca parlant de novel·la i del valencià

El cicle de conferències conclou aquesta setmana amb dues sessions que tractaran al voltant de l’actual narrativa valenciana i del present i futur de la llengua. Conferències que tanquen un cicle durant el qual s’ha parlat del valencià i de les seues manifestacions creatives com la literatura infantil i juvenil, el teatre, la poesia, la ciència o el foment de la lectura en valencià.



El cicle clourà amb la conferència «El valencià, una llengua viva» que tindrà lloc el pròxim dijous 12 de novembre i tindrà com a protagonistes a Eugeni S. Reig i Juli Jordà, que seran conduïts pel presentador i còmic Eugeni Alemany. Ambdós participants en el debat, Eugeni Reig i Juli Jordà, coincideixen en ser dos rescatadors de paraules i defenen una llengua viva a través dels seus estudis i treballs al voltant de l’idioma. Eugeni Reig, és autor del llibre Valencià en perill d’extinció mentre que Jordà ha publicat l’obra Paraules en xarxa.

Com cada setmana, les conferències es celebraran a les 19 hores a la Casa de la Cultura d’Alzira, i seran gratuïtes i obertes per a tots els públics. El programa d’activitats al voltants dels Premis Literaris es tancarà el proper divendres, 13 de novembre amb la tradicional gala de lliurament dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.