TotAlzir@: Alzira realitzarà obres per valor de 1'5 milions d'euros gràcies a l'ajuda de la Diputació

sábado, 7 de noviembre de 2015

Alzira realitzarà obres per valor de 1'5 milions d'euros gràcies a l'ajuda de la Diputació

La Diputació de València ha donat per bons els 27 projectes presentats per l’Ajuntament d’Alzira per als quals s’assigna 1’5 milions d’euros.
La transparència és essencial per a l’equip de govern, i és per això que s’ha mantingut una reunió amb l'Asociación Comarcal de Edificación, Albañileria y Acitividades Conexas de Alzira, per tal de transmetre'ls la intenció d'adjudicar les obres entre totes les empreses locals que vullguen optar a la seua execució.

“Ara s’obrirà un termini perquè totes les empreses interessades puguen aportar les seues propostes i així poder anar licitant les obres”, ha manifestat Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística. Les obres tenen com a finalitat mantindre el patrimoni municipal, així com millorar l'entorn dels parcs Pere Crespí i l'Alquenència; continuar efectuant rebaixos a les voreres per a facilitat l'accessibilitat i adequar el recinte firal.  

Esta injecció econòmica de la Diputació possibilita fer actuacions que no serien possible únicament amb recursos municipals.

2 comentarios:

  1. Las obras de urbanización del Respirall están sin acabar desde hace mas de DIECIOCHO AÑOS y el mantenimiento de las obras acabadas en su día no ha merecido durante todo ese tiempo la atención de los equipos de gobierno de la Ciudad. Es evidente a este equipo de gobierno tampoco le importan los vecinos de esa zona de Alzira.
    Eso sí, allí no hay que eliminar barreras urbanísticas a la movilidad de las personas. En el Respirall NO HAY ACERAS. A los vecinos les tocó pagar cientos de millones de pesetas por unas obras de urbanización que, aparte de estar inacabadas y con un mantenimiento nulo, no contemplaban la construcción de aceras.

    ResponderEliminar
  2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar

Gracias por tu comentario.