TotAlzir@: XV SETMANA CULTURAL AL CEIP LLUIS VIVES D'ALZIRA

miércoles, 1 de abril de 2015

XV SETMANA CULTURAL AL CEIP LLUIS VIVES D'ALZIRA

XV SETMANA CULTURAL CEIP LLUIS VIVES
 ALZIRA 30, 31 DE MARÇ I 1 D’ABRIL:
VIDA SALUDABLE


Un any més, l’escola Lluís Vives d’Alzira  ha celebrat la setmana cultural, enguany feia la XV edició i el seu lema ha sigut la vida saludable.
Durant aquests tres dies l’alumnat ha gaudit realitzant diferents tallers. Cada cicle va barrejar el seu alumnat i van passar per tots els tallers.
El dilluns vam comptar amb la Guardia Civil, que van fer 5 tallers: tràfic on els xiquets van pujar als cotxes fent sonar alarmes, també es van fer proves de detecció d’alcohol i conducció de motocicletes muntanya on els van explicar tots els materials que porten (esquis, casc..) explicar com per al rescat de persones fent esports de muntanya o altres, naturalesa: se’ls va dir com preservar el medi ambient; Fiscal on van vore com es conduix un Kart i van mirar pels prismàtics i sistemes de visió nocturna i per a finalitzar van fer una demostració -exhibició d’un gos policia  buscant una mostra entre 10 capses simulades.

La finalitat d’aquests tallers és apropar els serveis públics de la Guardia Civil als escolars per a una bona formació cívica.
També s’han realitzat més tallers: imants de nevera, salut del cos i de la ment, contes comestibles, circuit d’esports alternatius, maduixes a la pedra...
El dimarts vam fer per esmorzar una macedònia amb diferents fruites naturals, patrocinat per l’empresa CAPS del nostre menjador. Primer van fer la recepta amb ingredients i la seua preparació i després vam passar a pelar i trossejar les fruites i acabaren menjant-se-la per a esmorzar.
Per la vesprada, amb la col·laboració dels pares es van fer tallers de jocs populars.
I ja per finalitzar, l’últim dia es va celebrar una gran cursa escolar, on va participar tot l’alumnat distribuït en diferents categories per dins i per fora de l’escola depenent de l’edat.

Per concloure aquesta setmana cultura, el dimecres per la vesprada l’AMPA la Vila  va fer l’entrega de premis als millors dibuixos realitzats sobre vida saludable i als guanyadors de la cursa.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.