TotAlzir@

miércoles, 29 de abril de 2015

La Sanitat i els Serveis Socials són fonamentals per als socialistes alzirenys
Aguilar: "Exigirem a la Generalitat millor qualitat assistencial en l'Hospital de La Ribera i una atenció adequada i digna als seus malalts"
"Vetllar pel benestar dels nostres ciutadans és essencial, per això els socialistes apostem per enfortir els serveis públics com la sanitat i els serveis socials", ha posat de manifest Isabel Aguilar, candidata a l'alcaldia d'Alzira.
Sempre hem cregut en un sistema de sanitat pública i de qualitat, que puga garantir  la igualtat d'oportunitats entre la ciutadania.

És cert que l'Ajuntament no té la competència directa de Sanitat, però això no lleva que es pose de manifest davant de la Generalitat les necessitats d'Alzira en esta matèria.
El socialistes ho hem fet i volem seguir treballarem per a millorar la sanitat pública de totes i tots els alzireny, i per a això, ens comprometem a:
· Participar i promoure estructures de participació i coordinació amb els agents locals de salut, tals com institucions, empresaris, associacions...
· Exigir a la Generalitat millor qualitat assistencial en l'Hospital de La Ribera i una atenció adequada i digna als seus malalts.
· Millorar la il·luminació així com els accessos en la zona d'urgències.
· Adequar els accessos a l'Hospital.
· Facilitarem la construcció d'una zona d'aparcament gratuïta per tal d'acabar amb la falta d'estacionament a l'Hospital.


La Sanitat no pot ser el negoci de ningú, els socialistes ho tenim molt clar, i per això estem canviant el present, per a millorar el futur. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.