TotAlzir@: Propostes socialistes per fer de nou a Alzira una ciutat capdavantera

lunes, 27 de abril de 2015

Propostes socialistes per fer de nou a Alzira una ciutat capdavantera

  • Un nou model de ciutat en Benestar Social
Els socialistes d'Alzira tenim l'absoluta convicció de poder millorar la nostra ciutat i per això hem elaborat un programa electoral amb propostes clares i realitzables. "Tenim la convicció de no proposar res que no pugam complir", ha assenyalat Isabel Aguilar, cap de llista i candidata a l'alcaldia.

L'Ajuntament d'Alzira ha de posar en pràctica polítiques socials amb l'objectiu d'articular els recursos i instruments que permeten orientar les metes dels diferents sistemes de protecció i enfortir els drets dels ciutadans i ciutadanes.

Aguilar ha remarcat que "els socialistes pensem que assegurar el dret de les persones a viure dignament és un objectiu ineludible, per això concedirem un paper preponderant a les polítiques socials que ha de tenir el seu reflex tant en les partides pressupostàries com en l'organització del nostre govern".
Al respecte el nostre compromís passa per la creació d'un Servei d'Atenció a les persones cuidadores amb tres línies bàsiques d'acció:
- Formació específica per a la cura de la persona en situació de dependència en l'entorn familiar.
- Suport psicològic per a la protecció de la persona cuidadora i desenvolupament de competències personals que milloren l'auto curació.
-Millora del nostre Servei d'Ajuda a domicili amb accions complementàries de fisioteràpia i teràpia ocupacional.

Es fa necessari, per tant, la creació d'una xarxa de voluntaris per tal d'establir un pla d'acompanyament al Servei d'Ajuda a domicili, d'esta manera es podrà atendre en condicions a les persones que ho necessiten.
Per últim tenim la convicció que dissenyant un Pla Local d'Informació a la Comunitat en matèria de Serveis Socials a través dels mitjans telemàtics i de comunicació establerts a la localitat, es pot millorar el servei d'atenció a les persones dependents.
"Els socialistes volem un nou model de ciutat, i eixe model l'hem de fer possible entre tots", segons Aguilar.

Nosaltres fa mesos que ens hem proposat, canviar el present, per a millorar el futur, el teu i el dels teus. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.