TotAlzir@: Compromís per Alzira preparats per a ser la Clau del canvi a la Ciutat amb Valentia

martes, 21 de abril de 2015

Compromís per Alzira preparats per a ser la Clau del canvi a la Ciutat amb Valentia


Compromís per Alzira presenta la seua llista municipal per a les eleccions del 24 de maig. Un equip format per persones preparades i allunyades de la professionalització política. Una llista resultat d’unes primàries com cap altre partit s’ha atrevit a fer a aquesta ciutat, conseqüència d’un procés obert a totes les persones que desitjaren participar, sense necessitat de ser afiliat. Una llista confeccionada pels quasi 700 alzirenys i alzirenyes que participaren en l’elecció dels candidats i com a resultat, estem orgullosos de dir que a nosaltres només ens ordeneu vosaltres, els ciutadans que amb valentia han dit prou a les polítiques obscures i de balafiament, els alzirenys i alzirenyes que desitgen tornar a somriure.

Per tot això, continuem en la nostra convicció per a portar a l’ajuntament la veu dels ciutadans, convençuts i decidits, treballarem amb transparència real, amb llums i taquígrafs des de el primer dia. Una política amb els peus a terra, real i participativa. Una proposta que retornarà l’ajuntament a la realitat que vivim i et tornarà la sobirania.
A Compromís per Alzira la nostra prioritat és solucionar la situació de l’elevat atur que pateix la ciutat, intervenint directament i decisiva per tal de construir una ciutat fonamentada en un model productiu, responsable i obert. Per això proposem tornar el dret a decidir de les persones respecte tots els àmbits de l’Ajuntament. Reclamarem el deute a la Generalitat, lluitarem per revertir les privatitzacions, promocionarem l’economia local amb projectes d’incentivació comercial, reclamarem major inversió en sanitat i educació, entre altres, i tot ho farem amb tu, amb la teua participació en la decisió dels pressupostos, amb consultes ciutadanes i amb les teues propostes, per que tu ets tot.
Ha arribat l’hora del canvi, de la democràcia a Alzira. Amb tu i per tu, ens complau anunciar-te quines seran les persones que amb valentia, treballaran per tornar el somriure a Alzira:
1.- Diego Gómez i Garcia. Mestre i llicenciat en Ciències de l'Educació, professor associat a la Facultat de Magisteri de la Universitat de València. Ha estat regidor a l’Ajuntament d’Alzira.
2.- Aida Ginestar Pau. Mestra i llicenciada en ciències d’activitat física i esport .
3.- Sara Garés Ull. Auxiliar administratiu, auxiliar infermeria.
4.- Albert Furió Pérez. Llicenciat en Ciències polítiques i Màster en comunicació.
5.- Pep Carreres i Rodríguez (Esquerra). Llicenciat en psicologia i màster en promoció econòmica i desenvolupament local. Ha estat regidor a l’Ajuntament d’Alzira.
6.- Marina Mir Mocholí. Llicenciada en Filologia Francesa.
7.- Paco Gimeno Bohigues. Professor d’Institut. Llicenciat en Geografia i Història. Ha estat regidor a l’Ajuntament d’Alzira.
8.- Carles Aranda Mata. Advocat. Llicenciat en Dret. Ha estat regidor a l’Ajuntament d’Alzira.
9.- Lola Bernal Garés. Treballadora en arts gràfiques.
10.- Raül Garcia i Calzada (Esquerra). Enginyer tècnic Industrial, Enginyer Electrònic, Màster en Física avançada i doctorand en Nanotecnologia.
11.- Lorena Palomino Gallach. Tècnic superior en integració social. Tècnic superior en inserció sociocultural. Ha treballat en atenció a menors en risc social i en atenció a tercera edat,  en residencia i atenció domiciliaria.    
12.- Àlvar Espanya Prieto. Estudiant de ciències polítiques.   
13.- Fany Oliver Castany. Treballa en l’àrea de l’assessoria laboral i fiscal.
14.- José Beteta Martínez. Professor de Música a la Societat Musical d'Alzira.           
15.- Isabel Asensio i Nogués (Independent). Metgessa.
16.- Jordi Sánchez Palacios. Llicenciat en Dret.       
17.- Vicent Camarasa Beltran. Docent en programes formatius no reglats en jardineria, forestal i agrària.
18.- Carmen Vives Sampedro. Treballadora de l’Hospital de La Ribera.
19.- Bernat Hernandis i Orovig (Independent).Metge.
20.- Mercè Mocholí Ferrer. Professora d’Institut jubilada.
21.- Antoni Murillo Peris. Treballador jubilat. Ha estat regidor a l’Ajuntament d’Alzira.
Suplents:
S1.- Adelaida Pau Fayos. Infermera. Ha estat regidora a l’Ajuntament d’Alzira.
S2.- Miquel Oviedo Almonacid. Mestre.
S3.- Armand González Marrades. Tècnic de publicitat.
S4.- Empar Calatayud Castelló. Autònoma.
S5.- Salvador Tudela Úbeda. Fuster.

Compromís per Alzira


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.