TotAlzir@: Coneixem als membres de la candidatura socialista a Alzira (III)

lunes, 27 de abril de 2015

Coneixem als membres de la candidatura socialista a Alzira (III)

Seguim amb el repàs de  membres que formen part de la candidatura socialista a l'alcaldia d'Alzira. Anem a conèixer alguna cosa més dels següents cinc candidats.
De dreta a esquerra, Fernando Pascual Moscardó, número 2 de la llista, 58 anys, sindicalista i polític de vocació.  Cursà estudis de dret, es formà políticament en el Partit Socialdemòcrata de Tierno Galván. Va treballar en el sector d’arts gràfiques en l’antiga empresa "Cartonatges Suñer".  Actualment es un dels regidors socialistes a l'Ajuntament, secretari d’organització de l'agrupació socialista a Alzira i secretari d'organització de la Ribera Alta.
María Barceló Arévalo, ocupa el lloc número 5, té 35 anys, és llicenciada en ADE (Administració i direcció d'empreses). Va treballar al estranger al llarg de 5 anys,  concretament a França i Anglaterra on va desenvolupar tasques en centres de negocis internacionals. Actualment exercís la seua funció laboral en una sucursal d'un reconegut banc. És membre d'una comissió fallera d'Alzira.

Un altra dona del projecte socialista és Xelo Montalvá Navarro,  número 15 de la llista. Ella és membre de la Junta Directiva de D.A.C.M.A (dones afectades pel càncer de mama), és una dona molt involucrada en l'associacionisme local. La seua professió és la de perruquera i en l'actualitat, a nivell de partit, és la persona que mereix el millor respecte dels socialistes alzirenys, ja que exercís el càrrec de presidenta del partit.
Bernat Alfonso Piera, número 8, transportista autònom, persona implicada amb els moviments socials, especialment en organitzacions com PROSUB, a més d'haver segut durant molts anys president de les Danses d’Alzira, en l'actualitat forma part, de la junta directiva. Està també implicat en la Setmana Santa de la nostra ciutat.
Vicent Llorenç Soriano, este veterà socialista ocupa el lloc 20 de la llista, va ser comprador de taronja el que el porta a recórrer milers i milers de kilòmetres. És una persona molta oberta, a més de molt coneguda en la barriada on es va criar, la de les Barraques.
En unes dies continues presentant-vos a més membres de la candidatura socialista a Alzira.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.