TotAlzir@: Representants de la Falla Avda. Josep Pau per al 2016

jueves, 30 de abril de 2015

Representants de la Falla Avda. Josep Pau per al 2016

Ara sí que podem dir que ja tenim els nostres representants per a l'Exercici 2015-2016. Després de l'elecció de Víctor Villalba Pellicer com a President i Víctor Villalba Belda com a President Infantil, només quedava conéixer qui serien les Falleres Majors.
El passat divendres 24 d'abril de 2015, l'assemblea general de la Falla Av. Josep Pau per aclamació unànime dels seus integrants, va designar les Falleres Majors de la comissió per a l'exercici 2016, la Srta. Marga Pau i Carbonell i la xiqueta Irene Oliver i Sabater.
En un acte carregat de sorpreses i emotivitat, i en un casal ple de gom a gom, les noves Falleres Majors van dirigir les seues primeres paraules a la comissió després que dues traques posaren el colofó a la manera més tradicional.
El president tancà l'acte donant les gràcies a les falleres i a les seues famílies, felicitant-les efusivament i donant la benvinguda a un nodrit grup de nous fallers i falleres que s'han donat d'alta en el transcurs de l'última setmana.
Les famílies Pau-Carbonell i Oliver-Sabater oferiren cava i dolcets als assistents en un ambient de germanor i calidesa, amb què la comissió brindà per un exercici ple de felicitat i èxit

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.