TotAlzir@: Coneixem als membres de la candidatura socialista a Alzira (II)

martes, 21 de abril de 2015

Coneixem als membres de la candidatura socialista a Alzira (II)

La setmana passada vaig començar a presentar-vos als membres que formen part de la candidatura socialista a l'alcaldia d'Alzira. Hui vaig a donar-vos a conèixer a cinc candidats més.
D'esquerra a dreta, Alex Puigvert Bolinches, és presenta coma a independent i ocupa el lloc número 18 de la llista. Té 28 anys, és llicenciat en periodisme i participa de manera activa en la Setmana Santa, una de les tradicions més arrelades a la nostra ciutat.
Souad El Hadri El Hadri. Número 9 de la candidatura socialista a Alzira. Doctora en dret, en l'actualitat exercís d'advocada. Està en possessió de la medalla d'argent de la nostra ciutat, li va ser imposada en l'any 2010 amb motiu del Dia Internacional pels Drets de la Dona.

Salva Roses Cuenca, ocupa la posició 10 de la llista. Quant acabà els estudis va començar a treballar als mitjans de comunicació, principalment la ràdio, Cadena Rato; Onda Cero; La Onda; Ràdio 9, encara que també ha col·laborat a la televisió, Libertad Digital TV i en la premsa digital. En l'actualitat és el secretari del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament.
Inmaculada Onrubia Albert, té 49 anys i és la número 3 de la llista. Diplomada en Ciències Econòmiques i Empresarials. La seua trajectòria professional està vinculada a una important entitat bancària. En l'actualitat exercí com a subdirectora d'una de les sucursals.
I per últim, Ane Aguirre Artola, número 13 de la llista. Nascuda al País Basc des de fa uns anys resideix a Alzira. Té 43 anys, és empresària i està llicenciada en Relacions Públiques i Publicitat. Domina perfectament diversos idiomes com el Euskera,  l'anglès i l'alemany.  Una dona amb les idees molt clares i ferment compromesa amb les polítiques LGTB.

Ja coneguem a cinc membres més de la candidatura, la pròxima setmana continuaré presentant-vos a més companys que comparteixen amb mi el projecte socialista perquè volem millorar les coses convençuts de que canviant el present anem a millorar el futur. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.