TotAlzir@: VÍDEO-NOTICIA. EU-ALZIRA PRESENTA LA SEUA CANDIDATURA

jueves, 30 de abril de 2015

VÍDEO-NOTICIA. EU-ALZIRA PRESENTA LA SEUA CANDIDATURA


EU-Alzira ha presentat la seua candidatura, renovada i amb independents que han volgut donar el seu suport. L’encapçala Ivan Martínez, seguit de Patrícia Martínez, Ramon Vives, Núria Reig i Paco Masià, la qual portarà com a lema “És temps d’esquerres”.

Garantir el dret a l’alimentació bàsica, un programa de lloguer social i més recursos a ocupació són algunes de les mesures que EU-Alzira ha decidit proposar pel proper mandat 2015- 2019 amb l’objectiu d’assegurar la dignitat de totes les persones de la ciutat.
Ivan Martínez, candidat a l’alcaldia d’Alzira, ha afirmat que “aquest Pla de Rescat Social Municipal no és només necessari, sinó possible, tenint en compte que ja ho hem demostrat en les propostes i esmenes als pressupostos que hem anat presentant en tota la legislatura, que pot implementar-se amb 500.000 euros retallant d’altres partides supèrflues i innecessàries. Pa, treball, vivenda; en definitiva, dignitat és la nostra principal proposta per la ciutadania alzirenya durant el proper mandat.”
Per a I. Martínez “és temps de canviar les polítiques que han agreujat la situació que estem patint. És temps de canvi, d’un canvi d’esquerres des dels ajuntaments fins a tota la resta d’institucions.”


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.