TotAlzir@: Miquel Gil i Pep Botifarra a Riola

sábado, 9 de agosto de 2014

Miquel Gil i Pep Botifarra a Riola

  

L'espectacle, Nus de  Miquel Gil i Pep Gimeno 'Botifarra', va tindré lloc el  divendres 8 d'agost a les 24.00 hores al replet pati del Col•legi Miguel Hernández i va ser patrocinat per la Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Riola amb la participació de quasi tot el poble donada la gran assistència de public.
El NUS es didàctic, obert,  sobretot molt divertit, explicat 
en  un to pròxim, desenfadat i aprofundint en la idea general que la musica tradicional valenciana és potent i molt més rica del que la gent pot pensar en un primer moment.

Miquel Gil i Pep Gimeno 'Botifarra', dues de les figures capdavanteres de la música i la cultura popular, les veus més significatives de la tradició valenciana. Miquel Gil, de Catarroja, i Pep Gimeno 'Botifarra' des de Xàtiva, ens brinden l'ocasió de gaudir d'un espectacle en format íntim a mode de viatge musical per la tradició del folk Valencià. 
Només amb veu, amb la guitarra de Gil, les percussions de Botifarra, són els elements bàsics que vertebren un repàs als diferents pals i estils del grandiós arbre musical com seguidilles, batres, havaneres, jotes i fandangos.
El repertori està obert i és molt ampli, ja que al llarg de mes d'una hora repassen el patrimoni musical de la nostra musica.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.