TotAlzir@: Compromís per Alzira exigeix a l´Ajuntament la senyalització dels llocs d’interès de la nostra ciutat

miércoles, 13 de agosto de 2014

Compromís per Alzira exigeix a l´Ajuntament la senyalització dels llocs d’interès de la nostra ciutat


    Alzira es una ciutat que aspira a ser  “comarcal, turística i intel•ligent”, però que no ho aconseguirà mentre els visitants, vinguen pel motiu que siga, tinguen que haver d'estar preguntant constantment per poder orientar-se.
    Alzira és capital de comarca però continua sense estar a l'altura del que això significa ja que porta arrossegant anys unes deficiències  a les que no ha volgut donar solució des de l´equip de govern, una d'elles és la senyalització. Només cal posar-se un matí o una tarda a l'entrada d'Alzira i veurem els cotxes que paren a preguntar sobre la direcció dels organismes que tenen la seua seu comarcal a Alzira i als quals han d'acudir els veïns dels pobles del voltant, com pot ser els diferents jutjats, Trànsit, tresoreria de la SS, Policia Nacional, Guàrdia Civil, Mancomunitat de la Ribera Alzira, i un lloc tan important com és l'Hospital de la Ribera.

     Entres per l'entrada que entres d'Alzira l'absència de senyalització és el primer del que s'adonen els visitants, ja que no saps cap a on dirigir-te per trobar el que es busca, ja vingués  des de la sortida de l'autovia, des de Tavernes, Corbera, Albalat, Carcaixent, etc no saps en les diferents entrades i rotondes si hi ha alguna circumval•lació per a evitar creuar Alzira o que sortida has d'agafar per arribar directament als diferents organismes que tenen la seu comarcal en aquesta ciutat, o com dirigir-se a l'Ajuntament, camp de futbol, l'estació de Renfe, estació autobusos, als poliesportius, centres comercials i els centres de salut.
     Alzira aspira a ser una ciutat turística però els visitants que arriben per aquest motiu se troven amb els mateixos problemes, cal una senyalització cultural i patrimonial de la zona de les muralles, centre d'informació turística, el MUMA, el museu faller, la casa de la cultura, el gran teatre, la vila, les esglésies, el mirador de la Muntanyeta del Salvador, la Casella i la Murta.
Compromís per Alzira ha denunciat repetides vegades aquesta situació,  en comissions i plenaris he demanat que es done una solució, la diputació en les carreteres i rotondes on corresponga i l´ Ajuntament d´Alzira al nucli urbà i les rutes als paratges naturals, però van passant els anys i continuen sense fer res. Menys despeses en el BIM (Viure Alzira) que no aporta ninguna informació nova al ciutadans i ciutadanes, i més invertir en fer d´Alzira una ciutat moderna i hospitalaria.
Alzira es una ciutat que aspira a ser  “comarcal, turística i intel•ligent”, però que no heu aconseguirà mentre els visitants, vinguen pel motiu que siga, no es troben a gust entre els seus carrers sense tindre que haver d'estar preguntant constantment per poder orientar-se.

Adelaida Pau
Compromís per Alzira




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.