TotAlzir@: ALGEMESÌ.Enquesta sobre el recorregut de la processó de Volta General

lunes, 25 de agosto de 2014

ALGEMESÌ.Enquesta sobre el recorregut de la processó de Volta General


Tot veí d’Algemesí, ha tingut, té o tindrà, coneguts, familiars o amics als quals, en un moment o altre ha convidat o li han expressat el desig de visitar les festes de la Mare de Déu. El problema radica en què pocs en són els qui disposen d’un lloc adequat o alguna casa en carrer de Volta per atendre’ls com els agradaria i poder veure asseguts el seguici processional en les condicions adequades per suportar la seua llarga duració.

La majoria de veïns de la nostra ciutat, pregonem per tot arreu mil i una meravelles d’una festa que portem ben arrelada al cor, fent del boca orella la millor de les publicitats que es pot fer, però no ha estat fins que la UNESCO es fixara en ella i Canal 9 la retransmetera en directe quan l’afluència de visitants ha crescut exponencialment.

És per això que es fa necessari començar a valorar el poder oferir a tots aquells forasters i fills d’Algemesí que ens visiten cada 7 i 8 de setembre, la possibilitat de gaudir de la festa tal i com ho fan el veïns dels carrers de Volta. Per la qual cosa, caldria estudiar la viabilitat d’invertir, que no canviar, el recorregut de la processó de Volta General, amb eixida pel carrer de la Muntanya i retorn a la Plaça Major pel carrer de València.

NOTÍCIA COMPLETA EN:
http://blog.festesalgemesi.com/enquesta-sobre-el-recorregut-de-la-processo-de-volta-general

VOTA
Vist l’augment de visitants durant les festes de la Mare de Deu d’Algemesí i donades les característiques arquitectòniques del carrer Muntanya, un carrer d’amples voreres que pot donar cabuda a veïns i visitants que no disposen del lloc on poder gaudir de la processó tal i com ho fan els veïns de carrer de volta.
Consideres viable la possibilitat d'invertir, que no canviar, el recorregut de la processó de Volta General, començant pel carrer Muntanya i acabant pel carrer València?

 Sí
 No
 M'és indiferent

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.