TotAlzir@: Alginet continua el seu mes de festes amb la barriada del Poble Nou

miércoles, 13 de agosto de 2014

Alginet continua el seu mes de festes amb la barriada del Poble Nou

Una de les barriades amb més tradició de festes encetà el dimarts la seua activitat festiva programada per al mes d'Agost. El Poble Nou celebra les seues festes en honor al seu patró Sant Roc. Des del dimarts 12  fins el dissabte 16 d'agost, els festers i festeres del Poble Nou oferiran a tots els veïns i veïnes festa i diversió.
El dimarts va ser la tradicional pintada dels carrers on, el veinat decora i engalana la barriada.

Dimecres manualitats per al menuts, campionats de truc i parxis i ja de nit sopar per als socis col•laboradors a l'Hort de Feliu amb una gran berbena a càrrec de l'artista Felipe Garpe.
Dijous despertà, esmorzar i ja de vesprada unfables per als menuts i de nit concurs de paelles i discomòbil.
Divendres despertà musical amb la banda, ralli humoristic i de vesprada Cercavila de disfresses i discomòbil.
El dissabte, últim dia de les festes a les 10.30 h hi haurà un acte benèfic a Sant Roc on tot aquell que heu desitge pot portar al casal aliments no peribles que s'enviaran a la Creu Roja per a la gent més necessitada. A les 2 del migdia es repren una activitat ja oblidada, una mascletà al parking de l'Hort de Feliu. A les 20 h missa solemne al patrò, ofrena i processó. Per acabar focs d'artifici i la tradicional dançà a Sant Roc al carrer de Fuster a càrrec del Quadre de Balls Populars d'Alginet.

El president dels festers que repeteix càrrec aquest any, Salvador Doval, demanava a tot el poble que gaudira de la festa que amb tant d'esforç i passió es prepara al llarg de l'any.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.