TotAlzir@: S’INAUGUREN DOS NOVES BASES AMBICI AMB UN NOU MODEL DE PRÉSTEC DE BICICLETES

lunes, 16 de noviembre de 2015

S’INAUGUREN DOS NOVES BASES AMBICI AMB UN NOU MODEL DE PRÉSTEC DE BICICLETES

La Mancomunitat de la Ribera Alta i l’Ajuntament d’Alzira han inaugurat dos noves bases del servei mancomunat de transport públic amb bicicleta AMBICI, concretament a l’avinguda dels Sants Patrons i a l’estació de tren.
Aquestes bases s’han instal·lant junt a altres ja existent, ja que es tracta d’un nou model de bicicleta pública que conviurà, com a experiència pilot, conjuntament amb el sistema emprat fins ara pel servei mancomunat de préstec de bicicleta.
Així, fins al 31 de desembre els usuaris d’AMBICI podran utilitzar dos models de bicicletes per a traslladar-se pel municipi, i una vegada finalitze aquesta experiència pilot es veurà quina ha estat la resposta ciutadana a aquest nou model i veure la seua viabilitat, amb l’objectiu de millorar-lo i ampliar la xarxa de bases AMBICI. En aquesta prova pilot s’han instal·lat les bases a l’avinguda dels Sants Patrons i a l’estació de tren, i com es tracta d’un nou sistema els usuaris sols podran utilitzar el nou model de bicicleta entre ambdues bases.
Els actuals usuaris del sistema AMBICI poden aconseguir la targeta per a utilitzar el nou sistema en les noves bases de bicicletes, de manera completament gratuïta. Aquells que no siguen usuaris podran adquirir esta nova targeta també en les bases, amb un cost d’un euro.
No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.