TotAlzir@: L'equip de govern d'Alzira assumira l'increment de 40.000 euro per tal de fer front a les ajudes de menjador i material escolar

martes, 3 de noviembre de 2015

L'equip de govern d'Alzira assumira l'increment de 40.000 euro per tal de fer front a les ajudes de menjador i material escolar

  • L'equip de govern d'Alzira decidix assumir l'increment de 40.000 euros sobre la partida inicial per tal de fer front a les ajudes de menjador i llibres i material escolar
El quantia econòmica destinada ha cobrir les necessitats d'ajudes assistencials de menjador escolar, així com la concessió d'ajudes de llibres i material escolar per a famílies necessitades s'ha quedat curt, encara que el govern municipal ha decidit fer-se càrrec de tots els casos detectats i no deixar de costat cap  nucli familiar de la nostra ciutat amb falta de recursos per a poder fer front a l'ensenyança dels seus fills.
Quant al menjador escolar hi havia destinat en un principi poc més de 123.000 euros per a cobrir el cost de 255 ajudes assistencials municipals de menjador escolar; finalment s’han hagut de sumar 81 ajudes més, que fan un total de 336 i s’ha incrementat el cost en poc més de 28.000 euros. Atesos tots els casos el cost d'esta ajuda municipal ascendix a 150.000 euros.
El mateix ha passat en el cas de les ajudes a llibres i material escolar.  Als 23.000 euros inicials, que gestionen les AMPA dels centres educatius, s’han hagut de sumar 11.986 euros, que fan un total de prop de 35.000 euros en ajudes.
No obstant este increment, el govern municipal ha cregut convenient fer front a esta despesa. "Tenim clar que les xiquetes i xiquets d'Alzira no poden frenar la seua educació per falta de recursos, i per eixe motiu hem acceptat fer l'esforç d'assumir l'increment de 40.000 euros sobre el pressupost inicial de les dos tipus d’ajudes", ha manifestat el regidor d'Educació i Infància José Grau.

La tasca de detecció d'alumnes amb vertaderes necessitats, portada a cap per les AMPA dels col·legis, així com pels tècnics de Serveis Socials i Educació, ha permés que xiquetes i xiquets d'Alzira amb precarietat econòmica puguen afrontar el curs escolar amb normalitat gràcies a l'aportació econòmica i la bona disposició i voluntat de l'equip de govern.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.