TotAlzir@: Alzira atorga 18.000 euros a propietaris de vivendes de més de 50 anys.

viernes, 6 de noviembre de 2015

Alzira atorga 18.000 euros a propietaris de vivendes de més de 50 anys.

La Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient, va convocar el passat mes de març ajudes per a la rehabilitació de vivendes. Per a poder accedir a elles s'esiguix l'elaboració d'un Informe d'avaluació d'edificis.
Per este motiu l'Ajuntament d'Alzira convocà subvencions a fi d'ajudar als propietaris en el pagament dels honoraris professionals per a l'elaboració d'eixe informe d'Avaluació. 

Encara que es ficaren en marxa per l'anterior Coorporació, esta és la primera vegada que l’Ajuntament d’Alzira ha atorgat 18.024 euros per al pagament de 24 subvencions, en concepte d’ajudes per a la rehabilitació de vivendes privades. Hi ha destinats 50.000 euros, per lo que en pròxims mesos es continuarà donant este tipus d’ajuda per a continuar amb la rehabilitació dels edificis de la nostra ciutat, al temps que es vol crear una partida per a les families en necessitats que no puguen fer front a la reparació del seu immoble.
L’alcalde, Diego Gómez, i el regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, han sigut els encarregats de lliurar les ajudes als destinataris.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.