TotAlzir@: Acondicionament de les voreres en el barri de l'Alquerieta

jueves, 5 de noviembre de 2015

Acondicionament de les voreres en el barri de l'Alquerieta


La Regidoria de Gestió Urbanística està realitzant rebaixos en les voreres del barri de l’Alquerieta

Dins del programa de millora de la mobilitat urbana, des de la Regidoria de Gestió Urbanística, s’estan duent a terme obres de condicionament de  voreres en el barri de l’Alquerieta.  

Ahir començaren els treballs per a dotar de rebaixos les voreres dels carrers Trafalgar, cantó amb General Espartero, i també al carrer Sant Quintí, encara que els treballs continuaran en pròximes setmanes en altres carrers del barri.

“Per a estos treballs s’han destinat 25.000 euros, complint així la voluntat  dels veïns per a treballar per tal d’afavorir la accessibilitat, tant de les persones majors com les de mobilitat reduïda”, ha manifestat el regidor Fernando Pascual.  
El programa de millora de
l barri també inclou 10.000 euros per a consolidar la pavimentació del carrer Lutxana. 

Un altra de les inversions previstes en el barri és l’adequació del parc de l’Alquerieta, “En nombroses ocasions sens ha dit que cal fer més atractiva esta zona pública, per tant escoltant les exigències dels ciutadans anem a actuar en el parc”. 

1 comentario:

  1. Bien por l'Alquerieta y bienvenidas sean las obras que eliminan barreras urbanísticas a la movilidad de las personas en toda la Ciudad.
    En el Respirall no tienen ese problema porque NO HAY ACERAS. A los vecinos les tocó pagar cientos de millones de pesetas por unas obras de urbanización que, aparte de estar inacabadas y con un mantenimiento nulo, no contemplaban la construcción de aceras.

    ResponderEliminar

Gracias por tu comentario.