TotAlzir@: Presentació nova col·lecció de contes de Reclam Editorial a l’Albufera de València

martes, 16 de junio de 2015

Presentació nova col·lecció de contes de Reclam Editorial a l’Albufera de València

Ahir es va presentar a lAlbufera de València la nova col·lecció de contes de Reclam Editorial. Una col·lecció de contes que tracta de difondre de forma lúdica la flora i fauna del Parc Natural de lAlbufera, fomentant així les visites entre el públic infantil i la conservació del parc.
Leditorial riberenca va firmar a principi dany un conveni de col·laboració amb la Universitat Politècnica de València per tal dorganitzar un concurs dil·lustració amb lalumnat de 4t curs de lassignatura Professionalització i ocupació en la il·lustració i disseny gràfic, de la carrera de Belles Arts. Els guanyadors del concurs, Fran Sebastián i Lorena Rentero, han tingut loportunitat de gaudir duna primera experiència al món laboral i conéixer de primera mà la tasca dil·lustració editorial.



A la presentació van participar els dos il·lustradors, Fran Sebastián i Lorena Rentero, Victoria Cano, professora de Belles Arts i José Segarra, director del Parc Natural de lAlbufera. Lautor del text, Josep Franco, no va poder assistir a lacte per motius personals. El CEIP Ciutat de Cremona va poder gaudir de la primera presentació i, a més a més, leditorial va fer entrega al centre dun lot de contes per a les seues prestatgeries.


Reclam Editorial

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.