TotAlzir@: Comença a Alzira el festival Spanish Brass 2015

lunes, 29 de junio de 2015

Comença a Alzira el festival Spanish Brass 2015


El festival Spanish Brass Alzira complix 14 anys en una edició en què, a més de la nostra Societat Musical d’Alzira,  comptarem amb la presència de grans músics i  docents com Allen Vizzutti, Sebastián Gil, Jörguen van Rijen, John Kenny, María Rubio i Hélene Escriva. A més, tindrem noves formacions i jóvens músics com la València Brass Band, Alejandro Cantos, Quartega’s Brass o el Chilaquil Brass Quintet que ompliran de música la Casa de la Cultura d’Alzira.


Esta edició comptarà amb el compositor resident José Rafael Pascual-Vilaplana, director de la Banda municipal de Bilbao. La personalitat del festival, la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana, ens farà vibrar amb les seues veus. També podrem disfrutar d’un nou projecte amb una de les formacions valencianes capdavanteres, el Quintet Cuesta, amb noves músiques i nous conceptes de música de cambra.


I per descomptat, cal destacar el ja consolidat Concurs de Composició on enguany s’han presentat 103 obres de les quals 3 seran les que passaran a la final del 2 de juliol.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.