TotAlzir@: L’ EQUIP DE GOVERN DE L'AJUNTAMENT D'ALZIRA I CC.OO.-PV S'HAN REUNIT PER A TRACTAR PROPOSTES D'ECONOMIA I OCUPACIÓ

sábado, 27 de junio de 2015

L’ EQUIP DE GOVERN DE L'AJUNTAMENT D'ALZIRA I CC.OO.-PV S'HAN REUNIT PER A TRACTAR PROPOSTES D'ECONOMIA I OCUPACIÓ

El nou govern de l'Ajuntament d'Alzira i l’executiva comarcal de CC.OO.-PV, amb el seu secretari general Josep Antoni Carrascosa, han tingut a l'Ajuntament d'Alzira una reunió per a compartir accions i propostes per tractar de fer front a la duríssima situació que està patint gran part de la nostra ciutadania alzirenya i riberenca.
Tant des de l'Ajuntament com a CCOO-PV valoren com a crítiques les dades de l’atur en la ciutat d’Alzira i en la Ribera Alta, i que en determinats col·lectius, els més vulnerables, com ara els jóvens o aquells que no tenen estudis, arriben a més de la mitat del total. Només a Alzira més del 50% dels aturats, unes 2.700 persones, són aturats de llarga duració que no tenen formació. 
Des de l’Alcaldia i la Regidoria d'Ocupació de l'Ajuntament d'Alzira les línies de treball prioritàries  estan centrades en els aspectes de treball i en la posada en marxa de plans d’ocupació, així com tractar de millorar les borses de treball. En eixe sentit s’està estructurant tota la posada en marxa d’ajudes i formació a jóvens, autònoms i aturats de llarga duració.

El nou govern de l'Ajuntament d'Alzira i CC.OO.-PV han acordat elaborar un calendari de reunions periòdiques per a tractar propostes en matèria de programes d’ocupació i formació. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.