TotAlzir@: 43 joves de Sueca participaran en el programa La Dipu et beca

martes, 30 de junio de 2015

43 joves de Sueca participaran en el programa La Dipu et beca

            El programa La Dipu et beca, finançat per la Diputació de València, en un 80%, i l’Ajuntament de Sueca, en un 20%, oferirà a partir de demà, 1 de juliol, la possibilitat d’exercir una ocupació remunerada a 43 joves estudiants del municipi. En concret, este mes de juliol començaran a treballar 41 d’estos joves  seleccionats; els dos restants, fins a completar les 43 places oferides, ho faran a partir del mes d’agost, per les vacants que s’han produït per a cobrir els treballs de tècnic de Cuina i administratiu. Els joves interessats a accedir a estes dos places vacants podran presentar la seua sol·licitud, fins al 17 de juliol, en el Registre de l’Ajuntament. 
Per a això, hauran de posseir les titulacions de: 1.- Formació Professional de Grau Mitjà: Cuina i Gastronomia / Serveis en Restauració / Cuina, o Formació Professional de Grau Superior: Restauració / Direcció de Cuina / Direcció de Serveis de Restauració; i 2.- Formació Professional de Grau Superior: Administració i Finances / Secretariat / Assistència a la Direcció, o Formació Professional de Grau Mitjà: Gestió Administrativa. 
            Els estudiants que iniciaran demà la seua col·laboració a través d’este Programa, rebran una remuneració de 500 euros mensuals, i desenvoluparan el seu treball en les àrees de Promoció Econòmica, Urbanisme, Cultura, Departament d’Informació i Atenció al Ciutadà (DIAC), Tresoreria/Intervenció, Serveis Municipals, Informàtica, Turisme, Platges Adaptades, Biblioteca, Policia Local, Serveis Socials, Medi Ambient i Residència Sant Josep per a persones majors. En la determinació dels estudis convocats per a cobrir les places, s’han tingut en compte les necessitats dels departaments, així com la titulació del tutor de l’estudiant becat. Les àrees que acolliran més becaris seran les de platges adaptades,  Residència Sant Josep i Turisme, ja que en l’època estival necessiten un major reforç. Cal destacar també el reforç en l’àrea de Biblioteca, la qual comptarà amb 2 estudiants i, per primera vegada, l’àrea de Medi Ambient, que comptarà amb 1 estudiant.

            A l'Igual que en els dos anys anteriors, donada la bona experiència obtinguda, els participants en el Programa realitzaran 30 hores setmanals, aspecte que es reflectirà en el certificat final acreditatiu del nombre d’hores realitzades, 240 en total. A més, els beneficiaris d’este Programa s’incorporen al Règim de la Seguretat Social amb la conseqüent afiliació i alta, per la qual cosa podran acreditar l’experiència laboral realitzada en el seu currículum i vida laboral. Al finalitzar el programa formatiu, tindran l’obligació d’elaborar una memòria descriptiva de les activitats realitzades. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.