TotAlzir@: El carril habilitat per descongestionar el trànsit en la redona de les fulles ha quedat obert aquest matí

martes, 30 de junio de 2015

El carril habilitat per descongestionar el trànsit en la redona de les fulles ha quedat obert aquest matí

Diego Gómez, alcalde d'Alzira; Fernando Pascual, regidor d'Urbanisme i Serveis Públics i Sara Garés, regidora de Grans Projectes Urbanístics, han visitat aquest matí les obres del nou carril que dona accés a la zona de Tulell, des del pont de McDonald’s, i que té com a objectiu minimitzar els col·lapses de trànsit que es produïxen en este punt.
A pesar que estes obres serviran per a descongestionar el elevat número de vehicles, des del govern municipal valoren que no és esta la infraestructura necessària per a donar solució a este problema. El cost d'habilitar eixe carril ha costat als alzirenys 96.267 euros, quantitat considerable si tenim en compte que l'obra duta a terme, i que prové del anterior govern, no és la solució per eliminar les inacabables cues que genera l'intens pas cotxes.
Per tal de donar una solució definitiva, i que done fluïdesa al trànsit, el nou govern està estudiant la possibilitat de demanar i exigir l'ajuda necessària a la Diputació de València  per a impulsar el projecte que, al llarg dels últims anys, ha estat paralitzat i que seria l'idoni per pal·liar o reduir els problemes que es produïxen a diari. Aquest projecte passa per dur avant el condicionament de la travessia del polígon industrial de la carretera d'Albalat, cosa que suposaria reduir la problemàtica del trànsit a esta zona de la nostra ciutat.
També hi ha un compromís, per part del nou govern, de realitzar actuacions a curt termini per tal d'alleugerir el trànsit en la rotonda que connecta  la carretera d'Albalat i  la baixada de la carretera de Corbera des de l'Hospital.             



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.