TotAlzir@: Hui han començat les classes de l’escola d’estiu i menjador al CEIP Lluis Vives amb 350 participans

lunes, 29 de junio de 2015

Hui han començat les classes de l’escola d’estiu i menjador al CEIP Lluis Vives amb 350 participans

Tal i com es va comprometre el nou equip de govern, hui han començat les classes de l’escola d’estiu al CEIP Lluis Vives, avançant dos dies la data prevista per a la seua inauguració.
La XXXI Escola d'Estiu acull un total de 350 xiquetes i xiquets que disfrutaran d'un ventall d’activitats diverses per al mes de juliol, encara que està en estudi la possibilitat de ampliar-la al mes d’agost.
José Grau, regidor d'Educació, ha estat present en el Lluis Vives en el moment en què s'ha donat inici a l'Escola d'Estiu, que compta amb un totl de 2 coordinadors i de 32 monitors, 4 d'ells d'integració, encarregats de atendre als menuts amb desigualtat social o amb problemes especials.
Menjador social

Recordar que a l’Escola d’Estiu també hi ha servei de menjador. Un total de 107 xiquetes i xiquets faran us d'ell; d'estos, 89 menuts, segons informació de Serveis Socials, es beneficien de les beques oferides a les famílies més necessitades de la nostra localitat.
En el moment del començament d'este servei de menjador han estat present membres de l'equip de govern encapçalats per l'alcalde de la ciutat, Diego Gómez.
D’esta manera, es complix una de les cent prioritats marcada per als primers cent dies del nou equip de govern; l'ampliació dels períodes d'obertura i servei dels menjadors escolars en període de vacances amb un pla integral per a reduir la segregació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.