TotAlzir@: Festa Zero Falla Av. Josep Pau i signatura amb artistes

sábado, 13 de junio de 2015

Festa Zero Falla Av. Josep Pau i signatura amb artistes

Com ja es tradició, començarem la festa amb la signatura dels contractes amb els artistes dels monuments gran i infantil, enguany també ho férem amb Discotemplo.
La Falla Av. Josep Pau celebrà a la Sala La Masía d'Alzira, la seua tradicional Festa Zero de començament d'exercici. Aquest any la temàtica de la festa era: “Hawai”. I com cada exercici hi hagué premi a la Millor Taula Decorada i molta festa.
Prèviament al sopar, al voltant de les 21:00 h, el President i la Delegació de Monuments, signaren els respectius contractes amb els artistes. Aquest any, el monument gran estarà a càrrec de Juanjo Salom, artista reconegut en aquest gremi per col·laborar i pintar per a molts altres companys, i que enguany fa el salt a la Segona Secció amb una falla que duu per lema: "Les bogeries de l'amor".

D'altra banda, un any més, la Falla infantil de l'Av. Josep Pau estarà a càrrec de l’artista carcaixentí Enrique Oliver. El lema de la falla és: "Silenci. Comença la funció" i està relacionada amb una de les activitats que més triomfs ha donat a la Falla Av. Josep Pau, el teatre. Amb aquest monument, la comissió competirà enguany en Segona secció.
La comissió comptà amb la presència dels Presidents: Víctor Villalba pare i Víctor Villalba fill, les Falleres Majors 2015: Laura Carrascosa i Alba Botija; així com amb les properes Falleres Majors 2016: Marga Pau i Irene Oliver. També els visità l’actual Xaranga de la falla, El Pito del Sereno. I sobretot comptaren amb l'actuació en directe de la seua anterior Xaranga, Els Borts, que amb aquest acte s'acomiadà de la comissió, fent ball fins la matinada. A continuació la vetlada fou amenitzada per la Discomòbil Templo dels germans Martí.
Comencen l'exercici amb força!

Delegació de Premsa de la Falla Av. Josep Pau

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.